Recent Post

Σε λίγο, το Internet θα γεμίσει από πορνό βίντεο μεγάλων ηθοποιών, αλλά δεν θα είναι αυτό που νομίζετε

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013



Φανταστείτε τους τίτλους: «Jude Law sex video tape», “Keira Nightley in extreme hot video” και λοιπά και λοιπά. Μα τι θα πάθουν οι γνωστοί celebrities ηθοποιοί; Θα ασχοληθούν ξαφνικά με τις ακατάλληλες σκηνές σεξ; Όχι. Ο Lars von Trier, προκειμένου να ολοκληρώσει τη νέα του ταινία Nymphomaniac θα χρησιμοποιήσει ένα ψηφιακό τρικ. Το καστ των πολύ γνωστών ηθοποιών που έχει επιλέξει θα πραγματοποιήσει τις ερωτικές σκηνές, με την διαφορά πως θα συμμετέχουν μόνο με το πρόσωπό τους. Το σώμα, θα είναι κάποιου αντικαταστάτη. Ο Trier θα επεξεργαστεί ψηφιακά τις εικόνες, με αποτέλεσμα, αυτό που θα δούμε στην οθόνη μας να είναι ο γνωστός πρωταγωνιστής να εκτελεί τις ερωτικές σκηνές, χωρίς όμως να είναι ακριβώς αυτός και χωρίς να καταλαβαίνουμε την διαφορά.
Λέει η παραγωγός Louise Vesth:
Τραβήξαμε τους ηθοποιούς να υποκρίνονται ότι κάνουν σεξ και μετά βάλαμε τους αντικαταστάτες να κάνουν πραγματικά σεξ. Στο post production θα συνδέσουμε τις δύο εικόνες. Έτσι, πάνω από τη μέση θα είναι οι πρωταγωνιστές και κάτω από τη μέση θα φαίνονται οι αντικαταστάτες».
Αυτή δεν θα είναι η μόνη καινοτομία του αντιδραστικού Lars von Trier στη νέα του ταινίαNymphomaniac. Λέει πως θα χρησιμοποιήσει πειραματικά γραφικά και θα τοποθετεί σύμβολα και λέξεις πάνω από συγκεκριμένες σκηνές της ταινίας, ως μέρος του σεναρίου.
Για να δούμε… Αν θέλετε πάντως να δείτε περισσότερα για τους συντελεστές της ταινίας, μπορείτε να δείτε το λήμμα στο imdb.com. Η ταινία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο και να εμφανιστεί στους Ευρωπαϊκούς κινηματογράφους τα Χριστούγεννα. Στο καστ, θα δείτε την Charlotte Gainsbourg, τον Christian Slater, τον William Dafoe και συμπρωταγωνιστή της Gainsbourg, τον εξαιρετικό Stellan Skarsgård.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger