Recent Post

Πιάνει ταβάνι στο PS3 το Gran Turismo 6

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


Με την πρόσφατη ανακοίνωση του Gran Turismo 6, έχουν βγει στη δημοσιότητα και κάποια ωραία βίντεο του παιχνιδιού, από τα οποία προκύπτουν δύο συμπεράσματα. Πρώτον, το Gran Turismo 6 είναι πανέμορφο, όπως και ο προκάτοχός του. Δεύτερον, όσο όμορφο κι αν είναι, δυστυχώς στο PS3 έχει ταβάνι. Ναι, το Gran Turismo 6 πιθανότατα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στο PS3, όμως αυτό δεν έχει σημασία πια. 

Οι οπτικές διαφορές του από το GT5 είναι ελάχιστες και γενικώς το παιχνίδι "φωνάζει" ότι χρειάζεται πιο δυνατό hardware για να κάνει το βήμα παραπάνω. Το Gran Turismo 6 έπρεπε να ήταν launch game του PS4, όχι το κύκνειο άσμα του PS3. Το μόνο που καταφέρνει τώρα η Sony είναι να δώσει λόγο στους fans του Gran Turismo να μείνουν με το PS3 τους αντί να τσιμπήσουν PS4, ενώ υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός με το DriveClub. Την ίδια στιγμή, η Microsoft ετοιμάζει Forza 5 για το Xbox Next. Η κυκλοφορία του Gran Turismo 6 στο PS3 αντί για το PS4 είναι μεγάλο λάθος της Sony, η οποία αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δείτε το GT6 παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας για το θέμα!
game20
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger