Recent Post

The Office: Όλα τα bloopers της σειράς

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


Η τηλεοπτική σειρά που ανέδειξε τον Ricky Gervais στην Βρετανία χαρίζοντάς του αναγνώριση και Χρυσές Σφαίρες, ήταν θέμα χρόνου να περάσει και στην αμερικανική έκδοση με τον Steve Carell να αναλαμβάνει το ρόλο του “boss”. Απίστευτο κι όμως αληθινό, πέρασαν 8 ολόκληρες σεζόν με τον Carell να ερμηνεύει τον χαρακτήρα που έχει υπεύθυνη θέση στο γραφείο του και νομίζει πως όλοι τον θαυμάζουν και βλέπουν στο πρόσωπό του το επαγγελματικό πρότυπο που τους εμπνέει (…). Και φυσικά, με το τέλος της σειράς ήταν επίσης θέμα χρόνου να κάνει κάποιος ένα σούπερ μοντάζ με όλα τα bloopers.

Μιλάμε για 2 ώρες παρά ένα τέταρτο υλικό, γεμάτο από τις στιγμές που το καστ δεν την “πάλευε” άλλο, με τα νευρικά γέλια να δίνουν και να παίρνουν. Ένα από τα καλύτερα και πιο original…remake sitcom που έβγαλε μετά από χρόνια το NBC, τελείωσε και τα bloopes του είναι ένας πολύ ταιριαστός αποχαιρετισμός.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template| Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TestingMetros - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger